MYKOSAN H

MYKOSAN H

VYPRODÁNO

Obsah: 50 ml

Výrobce: Karel Hádek

Plísňové poškození pokožky je dnes téměř nedílnou součástí života naší populace.
Přípravek MYKOSAN H je vhodný pro péči o postiženou pokožku a nehty při výskytu plísní.

Hlavní obsahové složky:
Rostlinné oleje: sójový, mandlový, jojobový. Éterické oleje: tymiánový, šalvějový, hřebíčkový, čajovníkový. Vitaminy A, E, F.

Použití:
V případě přípravku MYKOSAN H, olejovitá konzistence, jej vmasírujeme nejlépe 2× denně do pokožky meziprstních prostorů postižených plísní. I zde je nezbytně nutné obrnit se trpělivostí. V případě plísní pokožky meziprstních prostorů je nutno pokožku ošetřovat minimálně ještě jeden měsíc po plném vymizení příznaků postižení.

Upozornění:
Po použití přípravku MYKOSAN H je nezbytně nutné řádné omytí rukou, aby se zbytky přípravku nedostaly na sliznice či do očí!

Informace:
Je zapotřebí obrnit se velkou trpělivostí. Bez pravidelného používání přípravku nelze dosáhnout trvalého úspěchu. Důležité je vědět, že problém sám se nejmenuje plíseň, ale SPORY.
Spory, zárodečná stadia plísní, jsou velmi odolná. Proto je nutné důsledně dodržovat specifické zásady hygieny. Boty a ponožky, i po vyprání, doporučujeme ošetřit přípravkem THYMICON po každém použití, jinak zde hrozí zvýšené riziko reinfekce.

INCI:
Glycine soja Oil, Thymus vulgaris Oil, Melaleuca alternifolia Leaf Oil, Eugenia caryophyllus Flower Oil, Juglans regia Seed Oil, Simmondsia chinensis Seed Oil, Lavandula hybrida Oil, Prunus amygdalus Dulcis Oil, Thuja occidentalis Leaf Oil, Tocopheryl acetat, Retinyl palmitate.

Skladování:
Uvedená trvanlivost preparátu se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C).
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Nový komentář

* (Povinné)

Přihlášení

Tyto internetové stránky používají soubory cookies. Bližší informace o použitých souborech cookies  a jak je možné zabránit jejich používání naleznete na stránce s informacemi o ochraně osobních údajů.